Жінка покінчила життя самогубством, стрибнувши з 16-го поверху в Харкові

Поліція з'ясовує обставини загибелі пенсіонерки в Немышлянском районі

У Харкові пенсіонерка вистрибнула з вікна власної квартири. Про це повідомили в прес-службі Нацполиции в Харківській області.

За даними правоохоронців, трагедія сталася сьогодні, 15 травня, близько 10:10 на вул. Амосова. Повідомлення про подію надійшло в поліцію від сина загиблої. Чоловік повідомив, що вранці пенсіонерка не вийшла з кімнати. Її тіло він виявив під вікном на даху прибудови.

Інформація зареєстрована в Немышлянском відділі поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні, 15 травня, близько 09:00 в Індустріальному районі міста біля житлового будинку по вулиці Олександра Зубарєва місцеві жителі виявили тіло чоловіка. Як з'ясували правоохоронці, чоловік похилого віку розбився, упавши з 16-го поверху. Слідів насильницької смерті експерти не виявили. Наразі слідчі з'ясовують, чи була загибель випадковість - або самогубством. Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися