Стало відомо, коли завершать масштабну реконструкцію на проспекті Гагаріна у Харкові

Провал в асфальті продовжився масштабною реконструкцією каналізаційного колектора на проспекті Гагаріна.•

Бригади комплексу "Харківводовідведення" КП "Харківводоканал" вже замінили 550 метрів трубопроводу та оперативно продовжують відновлювальні роботи на каналізаційному самопливному колекторі діаметром 1500 мм на проспекті Гагаріна у Слобідському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомив заступник директора з виробництва комплексу "Харківводовідведення" Ігор Вороненко, щодня у комплексних роботах бере участь 30 одиниць спецтехніки різного призначення та до 70 ремонтників.

"З початку реконструкції колектора виробництво ведемо цілодобово, у три зміни. Для прискорення темпів виконання поставлених завдань заздалегідь плануємо всі операції одночасно виконуючи кілька технологічних процесів. Складний етап монтажу старого трубопроводу завершено на 90%. Багато часу займають супутні роботи - капітально ремонтуємо оглядові камери, бетонуємо і робимо зворотне засипання піском з подальшим ущільненням. Одним словом, дотримуємося всіх вимог та технологій заміни таких масштабних каналізаційних колекторів. Зокрема, лише при земляних роботах витягли понад 13 тисяч кубометрів землі, і стільки ж піску використаємо під час засипання після укладання", - зазначив Ігор Вороненко.

За його словами, ремонтні роботи вийшли на фінальну стадію, до кінця літа планується завершити відновлення колектора. Всі перекладки та оновлення проводяться сучасними та міцними матеріалами, особливо з огляду на місце залягання трубопроводу та інтенсивність руху по проспекту Гагаріна.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ТРЦ "Нікольський" відбудеться "Битва Харкова": як зареєструватися

У Харкові стартувала реєстрація на участь у змаганні з брейкінгу "Битва Харкова – 2023", яке пройде 15 липня у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Найсильніших визначать у таких категоріях: "Starter", "Beginner", "Amateur" і "Pro". Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі: у дитячій і підлітковій категоріях - з усіх міст та областей України, у категорії "Pro" - лише з Харкова.

Як зареєструватися та коли відбудеться подія – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися