У Харкові затримали грабіжників: що відомо

Крадії у Харкові вкрали особисті речі та телефон

Правоохоронці у Харкові під час патрулювання затримали ймовірних грабіжників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

Під час патрулювання Салтівського району міста, патрульні отримали виклик про грабіж. Громадянин повідомив, що на вулиці Валентинівській малознайомий чоловік відкритим шляхом заволодів його мобільним телефоном, після чого втік з місця події в невідомому напрямку.

Під час відпрацювання інформації, неподалік станції метро, патрульні помітили та затримали чоловіка який підпадав під орієнтування.

Інша крадіжка трапилася у Шевченківському районі міста, інспектори отримали виклик про крадіжку. Заявниця розповіла, що невідомий чоловік заволодів її рюкзаком з особистими речами.

Поліцейські оперативно передали опис чоловіка іншим екіпажам та розпочали пошук. Під час відпрацювання території патрульні помітили схожого за описом громадянина з рюкзаком, який пізніше впізнала заявниця.

Для подальшого встановлення всіх обставин вказаних подій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харківщини оперативно затримали чоловіка, якого підозрюють  у викраденні автомобіля, вчиненні смертельної ДТП та вбивстві трьох осіб. 16 липня заяву про викрадення автомобіля подав таксист. Він розповів, що отримав виклик, а коли приїхав за адресою, замовник сів до авто та почав погрожувати ножем, вигнав водія та поїхав.Зловмисника затримали працівники Управління патрульної поліції. У поліції уточнили - в ході перевірки було встановлено, що авто викрав 20-річний хлопець.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися