У поліції розповіли подробиці потрійного вбивства в Харкові (ФОТО)

За скоєння злочинів зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі

Поліцейські Харківщини оперативно затримали чоловіка, якого підозрюють  у викраденні автомобіля, вчиненні смертельної ДТП та вбивстві трьох осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

16 липня заяву про викрадення автомобіля подав таксист. Він розповів, що отримав виклик, а коли приїхав за адресою, замовник сів до авто та почав погрожувати ножем, вигнав водія та поїхав.Зловмисника затримали працівники Управління патрульної поліції. У поліції уточнили - в ході перевірки було встановлено, що авто викрав 20-річний хлопець. За кермом автівки він скоїв два ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців, в одній з ДТП загинув чоловік.

Під час оперативного відпрацювання поліцейські з’ясували, що за місцем мешкання чоловік вбив трьох родичів у квартирі: 49-річну матір, 9-річну сестру та 71-річного співмешканця матері.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За скоєння злочинів зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру за скоєння злочинів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області на пляжі сталася трагедія - загинула людина.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися