В одному з будинків Харкова сталася пожежа: кого вдалося врятувати (ФОТО)

Причина пожежі встановлюється

У квартирі по проспекту Ювілейному 53, що у Салтівському районі Харкова 17 липня виникла пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Під час ліквідації займання вогнеборці врятували 3 людини та хатню тварину.

Інформація про пожежу надійшла до Служби "101"  о 09:22. Прибувши на місце займання рятувальники встановили, що пожежа виникла в кімнаті однієї з квартир на 4 поверсі 9 поверхового житлового будинку. У середині горіли домашні речі та меблі на площі 25 кв. м. 

Рятувальникам вдалося врятувати 3 людей. Також, у результаті займання постраждала жінка 1947 року народження. Її з опіками І та ІІ ступенів госпіталізували до опікового центру міста Харкова. Крім того, вогнеборці винесли з задимленої оселі кота, який ховався від пожежі у ванній кімнаті. Переляканого хвостатого віддали господарям.

Займання локалізовано о 09:45 та ліквідовано о 11:06. Причина пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 16 липня, Харків тричі за добу опинявся під ворожими ударами.

Окупанти обстрілювали місто близько 02:00, 19:00 та 22:00. Під час першого обстрілу влучення були попередньо у центральній частині міста. Харківській міський голова Ігор Терехов повідомив, що один “прильот” був у Шевченківському районі Харкова - без руйнацій, інформації про постраждалих немає.

У Головному управлінні ДСНС у Харківській області повідомили, що у Шевченківському районі рятувальники виявили 2 вирви в ґрунті від ракетних розривів. Жертв та постраждалих немає.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися