Що відомо про наслідки обстрілів Харкова

У результаті ворожих обстрілів Харкова є жертви та постраждалі

У неділю, 16 липня, Харків тричі за добу опинявся під ворожими ударами, повідомляють "Коментарі. Харків".

Окупанти обстрілювали місто близько 02:00, 19:00 та 22:00. Під час першого обстрілу влучення були попередньо у центральній частині міста. Харківській міський голова Ігор Терехов повідомив, що один “прильот” був у Шевченківському районі Харкова - без руйнацій, інформації про постраждалих немає. “Щодо решти ракетних ударів -  працівники ДСНС обстежують території. З високою долею ймовірності можна говорити про те, що по Харкову вдарили ракетами С-300”, - розповів очільник міста.

У Головному управлінні ДСНС у Харківській області повідомили, що у Шевченківському районі рятувальники виявили 2 вирви в ґрунті від ракетних розривів. Жертв та постраждалих немає.

Близько 19:00 Харків вдруге опинився під ворожим вогнем - влучення були зафіксовані в Основ‘янському районі. Ігор Терехов розповів про попередньо сімох постраждалих та, ймовірно, одного загиблого. 

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що 16 липня приблизно о 18:50 ворог завдав ракетний удар по території промислового підприємства в Основ‘янському районі м. Харкова. Попередньо, двома ракетами типу С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ.

Повідомлялося про одного загиблого та трьох поранених — всі працівники промислового підприємства. Дані уточнюються. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синегубов зазначив, що внаслідок удару росіян в Основ’янському районі Харкова загинув цивільний чоловік 1999 року народження, який був працівником цивільного підприємства.

Після 22:00 Харків втретє за добу опинився під ворожим ударом. Ігор Терехов повідомив, що за попередньою інформацією знову обстріл знову прийшовся на Основʼянський район.

За словами речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, обстріл о 22:10 прийшовся на територію того ж промислового підприємства в Основ‘янському районі як і в попередній раз. У результаті обстрілу ніхто не постраждав. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові трапилось потрійне вбивство




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися