Харків'янину загрожує до 10 років ув'язнення: що він скоїв (ФОТО)

Зловмисник викрав з каси кіоску 2500 грн

Слідчі повідомили харків'янину про підозру у скоєнні злочину - йому інкримінують пограбування кіоску в Немишлянському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Зловмисником виявився 38-річний  харків’янин, раніше судимий. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, зараз зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У поліції розповіли, що 12 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що по Салтівському Шосе в торговельному кіоску невідомий чоловік викрав з каси 2500 грн. Заявниця надала поліцейським детальний опис зловмисника.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. У ході розслідування справи було вилучено відеозапис з камери відеоспостереження, на якому виявлено особу, зовнішність якого який збігається з описом, який надала потерпіла.

Співробітники Управління карного розшуку у ході проведення оперативних заходів  встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний раніше судимий чоловік.

“Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєння грабежу чоловіку загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські виявили розважальний заклад, де влаштовували закриті вечірки для підлітків.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися