У Харкові влаштовували закриті вечірки для підлітків: що відомо (ФОТО)

У поліції нагадали, що у Харкові діє комендантська година

У Харкові поліцейські виявили розважальний заклад, де влаштовували закриті вечірки для підлітків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

Поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за порушення правил торгівлі щодо особи, яка продавала алкогольні, слабоалкогольні напої, а також тютюнові вироби особам, які не досягли 18-річного віку.

Також батьків неповнолітніх притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей. 

“Нагадуємо, що у Харківській області продовжує діяти комендантська година з 23:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватись вулицями пішки або транспортом”, - наголосили у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харківщини оперативно затримали чоловіка, якого підозрюють  у викраденні автомобіля, вчиненні смертельної ДТП та вбивстві трьох осіб. 16 липня заяву про викрадення автомобіля подав таксист. Він розповів, що отримав виклик, а коли приїхав за адресою, замовник сів до авто та почав погрожувати ножем, вигнав водія та поїхав.Зловмисника затримали працівники Управління патрульної поліції. У поліції уточнили - в ході перевірки було встановлено, що авто викрав 20-річний хлопець. За кермом автівки він скоїв два ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців, в одній з ДТП загинув чоловік. Під час оперативного відпрацювання поліцейські з’ясували, що за місцем мешкання чоловік вбив трьох родичів у квартирі.

Детальніше про обставини злочинів читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися