Під Харковом пасажирський автобус потрапив у ДТП

В автобусі, що потрапив в аварію, було 15 пасажирів

Поліція з’ясовує обставини зіткнення пасажирського автобуса та легковика у Харківському районі. Травми отримав 39-річний водій автомобіля "Skoda". Його доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 липня близько 18:00 у селищі Безлюдівка.

У пасажирському автобусі знаходилось 15 пасажирів. Ніхто з них не постраждав.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Історія станції метро "Київська" у Харкові не закінчується

Минулого тижня на станції метро "Київська" у Харкові замінили літери російськомовної версії назви станції на українські. Проте більшість харків’ян були незадоволені тим, що літери замінили пластиком. У КП "Харківський метрополітен" роз’яснили, чому було прийняте таке рішення та чи будуть замінені пластикові букви на станції.

Учора ж активісти організації "Деколонізація. Україна" опублікували ще одне фото зі станції "Київська", де на одному з фігурних елементів з написом "Київ" видніються символи радянських часів.

Що знайшли на станції, та що пишуть люди у коментарях – читайте за посиланням.

У Харкові знайшли сальмонелу: де виявили небезпеку

В межах зони купання Петренківського водоймища у м. Харків виявлена сальмонела, що свідчить про наявність збудника сальмонельозу у воді водойми, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на лабораторні дані.

Залишаються актуальними рекомендації щодо обмеження використання водойм для купання в межах акваторії пляжів "Удянський", Олексіївського лугопарку, Журавлівського гідропарку, Безлюдівського водоймища, Основ’янського озера у м. Харків та на річці Берестова в м. Красноград.

У лабораторному центрі наголошують на потенційній епідемічній небезпеці води в усіх зазначених вище місцях масового відпочинку та не рекомендують купання у цих водоймах. Перелік пляжів, які наразі є небезпечними для купання, доступний за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися