Впав у колодязь: кого рятувальники Харківщини визволили зі смертельної пастки

Під час прогулянки в Харківській області стався нещасний випадок.

19 липня о 13:12 на номер "101" надійшло повідомлення про надзвичайний випадок, який стався у с. Пересічне Солоницівської громади. Там в покинутий колодязь впав собака. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

До рятувальників зателефонував його господар, котрий під час прогулянки раптом загубив свого улюбленця. Після нетривалих пошуків він знайшов його на дні 10-тиметрового колодязя.

До місця пригоди прибули бійці 62-го Державного пожежно-рятувального посту. Один з них за допомогою пожежної драбини та рятувальної мотузки спустився донизу і взяв собаку на руки. Його побратими витягли обох на поверхню.

"Ґайд – так виявилось звати песика – був дуже вдячний своїм рятівникам. І в знак своєї вдячності кожного з них пооблизував.

Потім всі щасливі: господар, його сім’я і чотирилапий улюбленець, пішли далі у своїх справах", – розповіли рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові активісти вимагають демонтувати пам’ятник співаку та актору

Активісти "Деколонізація. Україна" звернулися до влади з вимогою демонтувати пам’ятник радянському поету, співаку та актору Володимиру Висоцькому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації у соцмережах.

Активісти аргументують знесення пам’ятника біля Палацу Спорту тим, що поет народився та жив у москві, у Харкові був лише один раз та до міста ніякого відношення не має. До того ж, у рамках дерусифікації, у Харкові перейменовують топоніми, а також демонтують усі згадки про росію та радянщину.

В коментарях місцевих телеграм-каналів думки розділилися. Що кажуть самі харків’яни з цього приводу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися