У Харкові пенсіонер загинув на пожежі

Причини встановлюватиме слідчо-оперативна група

У Харкові в результаті пожежі у приватному будинку загинув чоловік. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, загоряння сталося в приватному будинку на вулиці Кузнецькій, 51 вчора, 17 травня, близько 08:43. Наголошується, що на місце виїхали два відділення рятувальників. На той момент на площі близько 20 квадратних метрів горіли особисті речі та меблі.

У ході гасіння бійці ДСНС виявили тіло чоловіка 1941 року народження. О 10:02 вогонь вдалося ліквідувати. Причини встановлюватиме слідчо-оперативна група.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові підпалили продуктовий кіоск. Відзначається, що вогонь поширився на площу близько 2 кв. м. Горіли господарські речі, меблі, облицювання стін та стелі. Пожежу загасили о 02:42. У результаті пожежі жертв і постраждалих немає. За попередніми даними, причина виникнення пожежі - занесення відкритого джерела вогню. За попередніми даними, причина виникнення пожежі - занесення відкритого джерела вогню.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися