У Харкові серед білого дня пограбували жінку: що відомо

Жінку побили та пограбували, ймовірну зловмисницю затримали

У Харкові патрульні затримали жінку,  ймовірно, причетну до грабежу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У середу, 19 липня, патрульні отримали виклик про грабіж під час патрулювання Слобідського району міста. Заявниця повідомила, що на проспекті Героїв Сталінграду незнайома жінка нанесла їй тілесні ушкодження та відкритим шляхом заволоділа її сумкою, після чого побігла з місця події в невідомому напрямку.

“Під час відпрацювання виклику на вулиці Ньютона патрульні помітили та затримали жінку яка підпадала під орієнтування. Для з'ясування всіх обставин події та проведення відповідних слідчих дій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім заборонений. Правоохоронці постійно проводять профілактичні заходи з метою запобігання та викриття порушень.

На території Богодухівського району 18 липня дільничні офіцери виявили та задокументували 2 факти продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. Щодо продавця за порушення правил торгівлі склали адміністративні протоколи за ч. 1 та 2 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Детальніше про профілактичні рейди читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися