У Харківській області поліцейські «накрили» бізнес пенсіонерки: чим заробляла жінка

На Харківщині поліцейські викрили жінку у вирощуванні снотворного маку

У мешканки села Яковлівка Лозівського району вилучили понад 3 тисячі кущів рослин. Поліцейські встановили, що на території домоволодіння у 61-річної зловмисниці були висаджені нарковмісні рослини. Жінка доглядала за рослинами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

20 липня за місцем мешкання жінки поліцейські провели санкціонований обшук. Виявили 3160 кущів рослини, зовні схожої на снотворний мак.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Дізнавачем Лозівського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешто на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни задають питання щодо розподілу газу: у "Газмережах" відповіли

Як отримати заяву-приєднання до договору розподілу газу, якщо ви тимчасово не мешкаєте у домоволодінні?

Заява-приєднання надійде споживачам Харківської філії "Газмережі" разом з платіжкою за липень. Її необхідно заповнити та відправити на адресу підрозділів Харківської філії "Газмережі", залишити у центрі обслуговування клієнтів або передати контролеру.

Проте якщо ви зараз не маєте змоги отримати заяву - приєднання фізично, бо, наприклад, тимчасово не мешкаєте у домоволодінні, не поспішайте засмучуватись. Документ отримати можна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Що для цього потрібно зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися