Харків’яни задають питання щодо розподілу газу: у «Газмережах» відповіли

Як отримати заяву-приєднання до договору розподілу газу, якщо ви тимчасово не мешкаєте у домоволодінні?

Заява-приєднання надійде споживачам Харківської філії "Газмережі" разом з платіжкою за липень. Її необхідно заповнити та відправити на адресу підрозділів Харківської філії "Газмережі", залишити у центрі обслуговування клієнтів або передати контролеру.

Проте якщо ви зараз не маєте змоги отримати заяву - приєднання фізично, бо, наприклад, тимчасово не мешкаєте у домоволодінні, не поспішайте засмучуватись. Документ отримати можна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Для цього необхідно:

написати на Харківську філію "Газмережі" заявку на отримання документів на свою електронну адресу.

у заяві вказати номер особового рахунку, ПІБ, поштову, електронну адресу.

підписати заяву на отримання документів.

зробити фотокопію заяви, паспорту та ідентифікаційного коду та відправити на електронну адресу центру обслуговування клієнтів Харківської філії "Газмережі".

Фахівці  центру обслуговування сформують документи і надішлють їх на Вашу електронну адресу.

Електронні адреси центрів обслуговування клієнтів для звернень споживачів, наведені за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові активісти вимагають демонтувати пам’ятник співаку та актору

Активісти "Деколонізація. Україна" звернулися до влади з вимогою демонтувати пам’ятник радянському поету, співаку та актору Володимиру Висоцькому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації у соцмережах.

Активісти аргументують знесення пам’ятника біля Палацу Спорту тим, що поет народився та жив у москві, у Харкові був лише один раз та до міста ніякого відношення не має. До того ж, у рамках дерусифікації, у Харкові перейменовують топоніми, а також демонтують усі згадки про росію та радянщину.

В коментарях місцевих телеграм-каналів думки розділилися. Що кажуть самі харків’яни з цього приводу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися