У Харкові невідомий обстріляв автомобіль посеред вулиці

У результаті події ніхто не постраждав

У Харкові невідомий відкрив стрілянину посеред дороги. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, інцидент стався сьогодні,18 травня, близько 09:00 на вулиці Героїв праці. Зазначається, що водій автомобіля Honda Civic здійснив два постріли з пістолета у бік машини Renault Sandero, за кермом якої перебував 39-річний чоловік. За попередньою інформацією, причиною конфлікту стало порушення правил дорожнього руху одним із учасників.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Зараз вирішується питання про кваліфікацію події згідно КК України. Особовий склад поліції Харкова піднятий по тривозі на пошуки власника автомобіля, з якого вівся вогонь.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що старший лейтенант поліції Харківської області сяде у в'язницю за зберігання синтетичних наркотиків. Відзначається, що під час обшуку у поліцейського вилучили два поліетиленових пакети з речовиною бірюзового кольору, один поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору і фрагменти фольги з нашаруванням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися