На станції метро у Харкові затримали злочинця з Київщини: подробиці

За минулу добу поліцейські виявили три факти кермування авто у стані сп'яніння

Працівники відділу поліції в метрополітені на станції метро “Метробудівників” виявили 42-річного чоловіка, який знаходився у розшуку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Затриманий розшукується відділом поліції у місті Ірпінь Бучанського РУП ГУНП в Київській області за вчинення наркозлочинів. Інформацію про виявлення зловмисника повідомлено ініціатору розшуку.

Також за минулу добу поліцейські у Харківській області склали 3 адміністративні протоколи щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції розповіли про шахрайські схеми, поширені під час пошуку роботи. У поліції назвали деякі ситуації, у яких найчастіше діють шахраї. Приміром обіцяють легку роботу лише кілька годин в день, просять перерахувати гроші за працевлаштування тощо. 

Детальніше про шахрайські схеми, які використовують шахраї під виглядом працевлаштування, читайте за посиланням.

У поліції також нагадали, що продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім заборонений. Правоохоронці постійно проводять профілактичні заходи з метою запобігання та викриття порушень. На території Богодухівського району 18 липня дільничні офіцери виявили та задокументували 2 факти продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. Що загрожує порушникам чинного законодавства, читайте за посиланням.

Також на Харківщині правоохоронці проводять профілактичні заходи з метою попередження дорожньо-транспортних пригод. У полі зору поліції неповнолітні, які керують транспортними засобами без посвідчення водія та нехтують засобами індивідуального захисту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися