На Харківщині трапилася смертельна ДТП (ФОТО)

Від отриманих травм на місці події загинула 62-річна дружина водія

Поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Смертельна ДТП сталася 22 липня близько о 17.00 по вулиці Миру в селі Черкаські Тишки Харківського району. 

У поліції розповіли, що водій Renault Kangoo не впорався з керуванням на ділянці дороги з небезпечним поворотом, виїхав на узбіччя, де зіштовхнувся з деревом. 

Від отриманих травм на місці події загинула 62-річна дружина водія.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові затримали зловмисника, який викрав автівку, вчинив смертельну ДТП, а до цього вбив своїх рідних. Поліцейські Харківщини оперативно затримала чоловіка, зловмисником виявився 20-річний хлопець. 16 липня ХРУП № 1 отримало повідомлення про викрадення транспортного засобу Daewoo Lanos по вулиці Гвардійців Широнінців. У ході перевірки було встановлено, що вказаний автомобіль викрав 20-річний хлопець. Керуючі автівкою, він скоїв ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців зі смертельними наслідками.

Під час оперативного відпрацювання правоохоронці з’ясували, що чоловік вбив трьох родичів у квартирі: матір, сестру та співмешканця матері. Обставини та дані загиблих встановлюються.

“Зловмисник затриманий. Відкрите кримінальне провадження за статтею "вбивство". Вирішується питання про кваліфікацію подій за Кримінальним кодексом України. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На місцях скоєння злочинів працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти”, - розповіли у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися