Смертельна ДТП, викрадення та вбивство рідних: страшна історія в Харкові (ФОТО)

Чоловік вбив трьох родичів у квартирі: матір, сестру та співмешканця матері

У Харкові затримали зловмисника, який викрав автівку, вчинив смертельну ДТП, а до цього вбив своїх рідних. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Поліцейські Харківщини оперативно затримала чоловіка, зловмисником виявився 20-річний хлопець.

16 липня ХРУП № 1 отримало повідомлення про викрадення транспортного засобу Daewoo Lanos по вулиці Гвардійців Широнінців. У ході перевірки було встановлено, що вказаний автомобіль викрав 20-річний хлопець. Керуючі автівкою, він скоїв ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців зі смертельними наслідками.

Під час оперативного відпрацювання правоохоронці з’ясували, що чоловік вбив трьох родичів у квартирі: матір, сестру та співмешканця матері. Обставини та дані загиблих встановлюються.

“Зловмисник затриманий. Відкрите кримінальне провадження за статтею "вбивство". Вирішується питання про кваліфікацію подій за Кримінальним кодексом України. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На місцях скоєння злочинів працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці продовжують інформувати жителів Харкова та області про найпоширеніші шахрайські схеми. Одна з них є “дзвінок з банку”. У поліції розповіли, як відрізнити дзвінок банку від шахрайської схеми. Правоохоронці попередили, що фінансові установи відмовилися від використання будь-яких персональних даних під час телефонних розмов з клієнтами. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися