Літнє подружжя на Харківщині жорстоко розправилося з твариною: подробиці

Правопорушникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину

Слідчі Харківщини повідомили про підозру літньому подружжю у вбивстві домашньої тварини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У поліції розповіли, що 71 та 81-річні мешканці селища Бабаї вбили собаку за те, що він не гавкав та не захищав домоволодіння. 

Щодо обставин справи, то 24 червня чоловік та дружина вирішили вбити тварину, яку вони утримували близько 2 років. 

Спочатку вони підвісили тварину на капроновій мотузці, після чого жінка почала завдавати удари молотком по тулубу та голові, а потім вони помістили її до металевого чана з водою. Переконавшись, що собака не подає ознак життя, чоловік та жінка дістали його та закопали на території домоволодіння. 

21 липня правопорушникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові водій з ознаками алкогольного сп'яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США. У неділю, 23 липня, вдень на вулиці Грицевця патрульні зупинили авто Hyundai Tucson за порушення ПДР. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували водію пройти відповідний огляд, однак він відмовився.

За непритягнення до відповідальності чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США. Патрульні неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Водій попередження проігнорував.

Детальніше про справу читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися