У Харкові водій намагався відкупитися від поліції: що він скоїв

Патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння

У Харкові водій з ознаками алкогольного сп'яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції у Харківській області. 

У неділю, 23 липня, вдень на вулиці Грицевця патрульні зупинили авто Hyundai Tucson за порушення ПДР. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували водію пройти відповідний огляд, однак він відмовився.

За непритягнення до відповідальності чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США. Патрульні неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Водій попередження проігнорував.

У поліції повідомили, що для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Загалом за минулі вихідні патрульні опрацювали 636 викликів, виявили 40 водіїв з ознаками сп'яніння, виявили 7 осіб, які мали, ймовірно, наркотичні речовини. також правоохоронці склали 398 постанов, з яких 357 за порушення ПДР.

Також інспектори притягнули до відповідальності 19 пішоходів за порушення ними ПДР.

“У разі виявлення правопорушення або злочину обов'язково повідомляйте до поліції за номером 102”, - звернулися до жителів Харкова та області у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула людина. Смертельна ДТП сталася 22 липня близько о 17.00 по вулиці Миру в селі Черкаські Тишки Харківського району.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися