У Харкові "накрили" місця розпусти (ФОТО)

Організатора злочинного “бізнесу” виявили у місті Київ

Поліцейські викрили злочинну групу, які організували шість місць розпусти у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Зловмисники використовували уразливий стан жінок та втягували їх у зайняття проституцією. Вартість послуги сексуального характеру варіювала від 3500 до 5000 гривень за годину.

Правоохоронці встановили організатора та вісім учасників групи, які створили шість місць розпусти. 

22 липня поліцейські провели 19 обшуків за місцями мешкання фігурантів та адресами утримання місць розпусти.

У зловмисників вилучили гроші понад 30 мобільних телефонів, стартові пакети, сім-картки, ноутбуки, планшети, патрони різного калібру, пістолет, чорнові записи, нунчаки, секс-іграшки та інше. 

“Організатора злочинного “бізнесу” виявили у місті Київ. Йому та всім учасникам групи повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі Харківщини повідомили про підозру літньому подружжю у вбивстві домашньої тварини. У поліції розповіли, що 71 та 81-річні мешканці селища Бабаї вбили собаку за те, що він не гавкав та не захищав домоволодіння. 

Щодо обставин справи, то 24 червня чоловік та дружина вирішили вбити тварину, яку вони утримували близько 2 років. 

Спочатку вони підвісили тварину на капроновій мотузці, після чого жінка почала завдавати удари молотком по тулубу та голові, а потім вони помістили її до металевого чана з водою. Переконавшись, що собака не подає ознак життя, чоловік та жінка дістали його та закопали на території домоволодіння. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися