У Харківській області сталася трагедія: є жертва

Зараз слідчі з’ясовують остаточні обставини трагедії

В Ізюмському районі Харківської області рятувальники знайшли тіло потонулої неповнолітньої дівчинки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У ДСНС повідомили, що сьогодні, 24 липня, о 12:30 завершились пошукові роботи у м. Ізюм, де напередодні під час купання у р. Сіверський Донець зникла 14-річна дівчинка. Трагедія сталась під час відпочинку з мамою у місці, яке не пристосоване для купання.

Вчора пошуками дівчини займались рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Сьогодні до пошуків долучились водолази комунальної водолазної служби, які за декілька десятків метрів нижче по течії і виявили тіло загиблої.

Зараз слідчі з’ясовують остаточні обставини трагедії.

У поліції уточнили, що трагедія сталася 23 липня близько 16:30.

pictureЯк встановили поліцейські, того дня дві дівчини купалися в річці. Вони пливли від одного мосту до іншого. В цей час неповнолітні почали кричати та кликати на допомогу. Хлопці, котрі ловили рибу, кинулись їх рятувати, але встигли витягнути тільки одну з дівчат. Рибалки повідомили, що друга неповнолітня пішла під воду.

“Поліція закликає громадян дотримуватися правил безпеки під час купання. 

Шановні батьки, слідкуйте за дозвіллям дітей та не дозволяйте їм самостійно відвідувати водойми. Бережіть себе та малечу!”, - звернулися до жителів громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському районі рятувальники дістали з води тіло потопельника. У ДСНС розповіли, що 16 липня о 10:00 на номер "101" надійшло повідомлення, що у штучній водоймі в селищі Безлюдівка Харківського району виявлено потопельника.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися