На Харківщині поліцейські знайшли двох дітей

Дві дівчинки зникли у різних селах Чугуївського району

До пошуку малолітніх залучався весь особовий склад відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області. Дітей повернули додому. Жодних протиправних дій щодо них вчинено не було. Поліцейські провели з дітьми, а також батьками профілактичні бесіди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням Поліції Харківської області.

21 липня до чергової частини відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від 39-річної мешканки села Соколове Чугуївського району про те, що її 8-річна донька зникла. Правоохоронці знайшли дівчинку протягом години. Вона весь час перебувала у сусідки.

23 липня близько 16:45 до поліції звернулася мешканка селища Слобожанське Чугуївського району з повідомленням про зникнення її 5-річної онуки. Співробітники сектору реагування патрульної поліції вже за пів години знайшли дитину, вона с друзями грала у хованки.

Поліція закликає, якщо ваша дитина зникла, негайно телефонуйте на лінію 102 або звертайтеся у найближчий відділ поліції. Не гайте час – важлива кожна хвилина! Бережіть найдорожчих.

Розшук дитини у Харківській області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові тимчасово не надають важливі послуги: подробиці

Слобідський відділ ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Громадяни, записані через сервіс "Електронна черга", будуть прийняті одразу по відновленню роботи відділу.

Телефон для довідок: +38(063)822-11-96

До уваги харків’ян, які отримали грошову допомогу: будуть перевірки

В громади Харківщини надходить компенсація громадянам, які задають одне і теж питання – де можно використати кошти, з ким заключати договори, у кого можно придбати матеріали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Витратити кошти можна лише в магазинах, які включені в цей перелік. Кошти повинні бути витрачені на проведення ремонтних робіт, зазначених у чек-листі. Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт.

Як будуть проходити перевірки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися