На Харківщині суд виніс вирок мотоциклісту, який у стані алкогольного сп'яніння вдарив поліцейського і пошкодив йому телефон

Під час розгляду уродженець Близнюківського району визнав свою провину і розкаявся

Близнюківський районний суд Харківської області виніс вирок водієві, який вдарив поліцейського. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, конфлікт стався 10 березня нинішнього року в селі Новоолександрівка. П'яний чоловік їхав на мотоциклі "Іж-Юпітер", коли його помітили правоохоронці. Фігурант звернув до приватного будинку і зупинився, але поліцейські все ж вирішили скласти на нього адмінпротоколи за водіння без прав і в стані сп'яніння. Уродженець Близнюківського району почав чинити опір, ударив одного із правоохоронців у лоб і пошкодив йому телефон. Крім того, у обох вартових порядку постраждала форма.

У ході розгляду чоловік не став відпиратися і повністю визнав свою провину. За опір співробітникам правоохоронних органів водія засудили до штрафу в 1700 гривень. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що старший лейтенант поліції Харківської області сяде у в'язницю за зберігання синтетичних наркотиків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися