На Харківській трасі сталася аварія: пасажир не вижив

Слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій загинув пасажир легковика

Водія автомобіля "ВАЗ" з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Аварія сталася 25 липня о 12:15 на автодорозі "Харків-Красноград-Перещепино" в Красноградському районі. 45-річний водій автомобіля "Nissan" виїхав на ділянку дороги, де проводилися ремонтні роботи, та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21111" під керуванням 39-річного чоловіка, який рухався у зустрічному напрямку.

В результаті ДТП 35-річний пасажир автомобіля "ВАЗ" від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.  Водія "ВАЗу" доставили до лікарні міста Харків.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові тимчасово не надають важливі послуги: подробиці

Слобідський відділ ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Громадяни, записані через сервіс "Електронна черга", будуть прийняті одразу по відновленню роботи відділу.

Телефон для довідок: +38(063)822-11-96.

До уваги харків’ян, які отримали грошову допомогу: будуть перевірки

В громади Харківщини надходить компенсація громадянам, які задають одне і теж питання – де можно використати кошти, з ким заключати договори, у кого можно придбати матеріали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Витратити кошти можна лише в магазинах, які включені в цей перелік. Кошти повинні бути витрачені на проведення ремонтних робіт, зазначених у чек-листі. Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт.

Як будуть проходити перевірки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися