У Харкові проводять рейди по деяких родинах: що відомо (ФОТО)

Щодо жінки склали протоколи про адміністративні правопорушення

У Харкові поліцейські викрили жінку у вчиненні домашнього насильства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

26 липня року працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 спільно із працівниками сектору протидії домашньому насильству та працівниками служби у справах дітей Київського району міста Харкова здійснили рейд по родинах. Перевіряли родини, у яких вчинялось домашнє насильство та неналежне виконання батьківських обов’язків.

В ході рейду виявили родину, в якій 37-річна жінка систематично вживає алкогольні напої, вчиняє сварки із членами родини та не виконує батьківські обов’язки. 

“Працівники поліції провели профілактичну роботу з жінкою та склали щодо неї протоколи про адміністративні правопорушення”, - повідомили у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські тимчасово вилучили дітей з неблагополучної родини. У поліції розповіли, що отримали повідомлення громадян щодо дівчинки 11 років, яка приходить на дитячий майданчик в брудному одязі, просить їжу або гроші на їжу. Також повідомлялося, що дівчинка залишається на вулиці допізна. Люди інколи відводили її додому, але батьки ніколи не зустрічали і не шукали дитину.

Спеціалісти встановили, що помешкання знаходиться в антисанітарному стані, там брудно, стоїть сморід, діти сплять без постільної білизни, на одному ліжку разом із бабусею та прабабусею. Окрім 11 річної дитини, на вихованні 30-річної матері ще є 5-річна донька.

Що буде з дітьми, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися