У Харківській області сталася смертельна аварія: що трапилося

Богодухівський район: внаслідок ДТП загинули 2 особи, ще 2 постраждали

28 липня о 06:32 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на 436-му кілометрі автошляху "Київ-Харків-Довжанський" поблизу с. Черемушне Богодухівського району Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

З повідомлення стало відомо про те, що легковик "Renault Scénic" з чотирма людьми злетів з траси в кювет.

До місця виклику направлено оперативне відділення рятувальників з міста Валки. На час їх прибуття стало відомо про 2-х загиблих: 43-річного чоловіка та 37-річної жінки. Інші пасажири авто (чоловіки 1984 та 1987 років народження) отримали травми.

Один загиблий та один постраждалий були затиснуті понівеченими конструкціями легковика. За допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту рятувальники деблокували постраждалого та доправили його до карети швидкої. Також вони деблокували і тіло загиблого.

Обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися