У Харкові виникла пожежа: що відомо (ФОТО)

У зруйнованій будівлі горіло сміття та залишки будівельних конструкцій на площі 30 кв. м

У суботу, 29 липня рятувальники оперативно ліквідували пожежу у зруйнованому двоповерховому будинку Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про займання надійшло до Служби порятунку 29 липня о 15:27. Пожежа виникла у зруйнованій торішніми ворожими бомбардуваннями двоповерховій будівлі, яка знаходиться на майдані Небесної Сотні Основ’янського району міста Харкова. 

До місця виклику прибули рятувальники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.  По прибуттю вогнеборців було встановлено, що у зруйнованій будівлі горіло сміття та залишки будівельних конструкцій на площі 30 кв.м. Займання ліквідовано о 16:17. “Причина пожежі встановлюється. Жертв та постраждалих немає. До ліквідації від ДСНС залучено 3 одиниці техніки та 12 рятувальників”, - повідомили у ДСНС Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у квартирі по проспекту Ювілейному 53, що у Салтівському районі Харкова 17 липня виникла пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. Під час ліквідації займання вогнеборці врятували 3 людини та хатню тварину. Інформація про пожежу надійшла до Служби "101" о 09:22. Прибувши на місце займання рятувальники встановили, що пожежа виникла в кімнаті однієї з квартир на 4 поверсі 9 поверхового житлового будинку. У середині горіли домашні речі та меблі на площі 25 кв. м. Рятувальникам вдалося врятувати 3 людей. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися