У Харкові затримали "закладників": що у них знайшли (ФОТО)

Чоловік встиг зробити близько 65 так званих "закладок" до затримання

У Харкові патрульні продовжують щоденно затримувати осіб, які причетні до зберігання чи збуту наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Днями на вулиці Григорівське шосе патрульні виявили двох громадян. Помітивши службове авто, чоловіки намагалися залишили місце. Такі дії поліцейським здались дивними, тож було вирішено їх перевірити.

Під час поверхневої перевірки у рюкзаку одного з чоловіків патрульні виявили 40 згортків з, імовірно, наркотичними речовинами. Зі слів чоловіка у згортках знаходилася наркотична речовина "солі". Також громадянин зізнався, вже встиг зробити близько 65 так званих "закладок".

У телефоні патрульні виявили численні фото з місцями розташування згортків з речовинами.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі обставини справи будуть встановлювати слідчі.

“Нагадуємо, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачена кримінальна відповідальність”, - зазначили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харкова проводять профілактичні заходи серед неповнолітніх. Працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 під час літніх канікул здійснюють патрулювання у місцях відпочинку дітей та перевіряють, як вони дотримуються правил безпечної поведінки. У результаті проведених перевірок, правоохоронці виявили понад 18 фактів паління неповнолітніми тютюнових виробів та вживання слабоалкогольних напоїв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися