Поліція у Харкові посилила перевірки: що контролює (ФОТО)

Правоохоронці виявили понад 18 фактів порушення закону неповнолітніми

Поліцейські Харкова проводять профілактичні заходи серед неповнолітніх. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 під час літніх канікул здійснюють патрулювання у місцях відпочинку дітей та перевіряють, як вони дотримуються правил безпечної поведінки.

У результаті проведених перевірок, правоохоронці виявили понад 18 фактів паління неповнолітніми тютюнових виробів та вживання слабоалкогольних напоїв.

“Щодо неповнолітніх складені адміністративні протоколи за куріння та розпиття спиртних напоїв, а їх батьків притягнули до відповідальності за неналежне виконання своїх обов'язків щодо виховання дітей”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за добу правоохоронці на Харківщині затримали 60 осіб. Особовий склад ГУНП в Харківській області доставив до територіальних підрозділів для перевірки 60 осіб за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності. Також на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1500 транспортних засобів з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

У поліції повідомили про інцидент в метро. На станції метро "Проспект Гагаріна" працівники відділу поліції в метрополітені виявили 44-річного чоловіка, у якого вилучили гранату Ф-1.

Детальніше про ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням




УКРАИНЕЦ

30 липня 2023, 13:56

тобто батьків до відповідальності, а школи ні - бред! вчителів до відповідальності требе що не виховують як слід дітей, а бабки беруть!!! до біса таку владу та поліцію!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися