У Харкові сталася аварія: є постраждалі

Поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди в Індустріальному районі Харкова

Внаслідок зіткнення травми отримали дві людини. Їх доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

1 серпня на проспекті Індустріальному 32-річний водій "Volkswagen Passat" не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції й зіштовхнувся з автомобілем "ВАЗ-2107", що знаходився попереду. Після чого порушник в’їхав у припаркований транспортний засіб "Volkswagen Transporter".

Тілесні ушкодження отримали водій та пасажирка "ВАЗ".

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися