У Харкові та області поліція вийшла на вулиці: що відбувається (ФОТО)

Учасників дорожнього руху попередили, що навіть невелика недбалість може мати серйозні наслідки

Поліція проводить профілактичні заходи з громадянами з метою запобігання аварійним ситуаціям на дорогах Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що упродовж поточного року на дорогах Харківщини сталося 203 ДТП з постраждалими за участю пішоходів. Правоохоронці наголосили, що відповідальність за дотримання правил дорожнього руху лежить як на водіях, так і на пішоходах. Також учасників дорожнього руху попередили, що навіть невелика недбалість може мати серйозні наслідки. “Лише у цьому році в результаті автопригод загинули 39 осіб, а 180 отримали травми”, - зазначили у поліції.

Працівники управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області пішоходам розповіли, як безпечно переходити проїжджу частину, особливо у темряві, та подарували їм фліпери. 

“Поліція нагадує, що безпека на дорозі залежить від зусиль усіх учасників дорожнього руху”, - звернулися до жителів Харкова та області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з приводу ушкоджень, нанесених тваринами, у першому півріччі 2023 року в лікувальні заклади звернулось 1160 осіб, з яких 552 (47,5 %) – мешканці м. Харків.

Викликає занепокоєння дуже високий відсоток (70,5%) нещеплених тварин, які нанесли ушкодження людям, серед тих, що мають власників. Власникам тварин нагадали, що щеплення проти сказу домашнього улюбленця – це необхідна складова турботи про тварину та оточуючих.

Детальніше про загрозу читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися