У Харкові накрили мережу борделів: за якими цінами та як надавали послуги

Нацполіція затримала злочинну спільноту за організацію мережі борделів у Харкові

Поліцейські викрили шістьох місцевих мешканців у створенні та утриманні місць розпусти та втягненні осіб у заняття проституцією. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Національної поліції України.

Під час проведення спільної спецоперації оперативники Департаменту міграційної поліції спільно з внутрішньою безпекою та слідчими поліції Київщини встановили учасників злочинної організації, які налагодили діяльність так званих салонів з надання інтимних послуг.

Борделі зловмисники розміщували у звичайних квартирах, а замовлення на сексуальні послуги приймали через месенджер "Telegram". Година послуг повії коштувала клієнту 150 доларів США, ніч – до 800 доларів США. При цьому повії надавали сексуальні послуги у борделях та виїжджали на виклики. 50% заробітку вони залишали собі, решту – віддавали організаторам.

За фізичної підтримки відділу швидкого реагування правоохоронці провели у фігурантів низку санкціонованих обшуків. У результаті вилучили готівку, мобільні телефони, банківські карти, холодну зброю, елітні авто.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз робиться на проспекті Гагаріна у Харкові

На проспекті Гагаріна завершили перекладання колектору Бригади КП "Харківводоканал" переклали 600 м каналізаційного трубопроводу діаметром 1500 мм на пр. Гагаріна у Слобідському районі. Після виконання всіх технологічних процесів оновлена ділянка колектору знову функціонує в заданому режимі та перекачує такий же обсяг стоків, як і раніше.

Коли впорядкують та заасфальтують територію на проспекті Гагаріна – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися