Що зараз робиться на проспекті Гагаріна у Харкові

На проспекті Гагаріна завершили перекладання колектору

Бригади КП "Харківводоканал" переклали 600 м каналізаційного трубопроводу діаметром 1500 мм на пр. Гагаріна у Слобідському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомив сьогодні, 2 серпня, заступник директора з виробництва комплексу "Харківводовідведення" Ігор Вороненко, роботи з заміни каналізаційного колектору закінчені повністю.

"Закінчили і демонтаж тимчасових допоміжних конструкцій - паралельного трубопроводу з перекачування стоків, електричних та насосних агрегатів. Після виконання всіх технологічних процесів оновлена ділянка колектору знову функціонує в заданому режимі та перекачує такий же обсяг стоків, як і раніше", - зазначив Ігор Вороненко.

За його словами, зараз бригади займаються впорядкуванням території і вже до кінця серпня передадуть об'єкт дорожнім службам для подальшого асфальтування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися