У лісі під Харковом знайшли схрон з боєприпасами

У лісосмузі на Харківщині невідомі закопали цілий арсенал

У лісосмузі неподалік села Березівка Золочівського району Харківської області чоловік виявив схрон з боєприпасами.  Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Про небезпечну знахідку чоловік відразу розповів правоохоронцям. Як з’ясувалося, він гуляв лісосмугою з металошукачем у пошуках металобрухту. Поліетиленовий пакет з боєприпасами викопав із землі. Зреагував металошукач.

Виявилося, що в ньому хтось заховав близько 300 патронів до різного виду зброї, пістолет, 2 магазини та гранату Ф-1 часів Другої світової війни із запалом.

picture

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами  (ч. 1 ст. 263 КК України). Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та шукають того, хто зробив цю небезпечну схованку. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові чоловік розгулював по центру міста з гранатою в кишені. Його затримали у вестибюлі на станції метро "Площа Конституції".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися