На пляжах Харківської області проводять рейди: подробиці

Нехтування правилами безпечної поведінки може призвести до трагедії

Правоохоронці проводять на пляжах Харківської області профілактичні рейди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Поліцейські нагадують мешканцям області правила безпечного відпочинку біля водоймищ. Профілактичні рейди у місцях масового відпочинку громадян проводять працівники ювенальної превенції та груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції. 

У поліції розповіли, що під час спеки влітку провести свій час поблизу водойм намагається більшість мешканців. При цьому нехтування правилами безпечної поведінки може призвести до трагедії.

Під час рейдів працівники поліції роз’яснюють дітям про заборону купатися у невідведених для цього місцях, а також про правила поведінки у воді. 

З дорослими правоохоронці проводять бесіди щодо неприпустимості вживання алкогольних напоїв на пляжі та нагадують про необхідність пильно слідкувати за дітьми.

“Шановні громадяни, будьте відповідальними. Бережіть себе та своїх дітей”, - звернулися до жителів Харківської громади у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові, відповідно до довгострокового прогнозу погоди на одному з “погодних” сайтів, у серпні буде переважно без опадів. У першій половині місяця буде переважно спекотно - навіть до +38 градусів. Температура понад +30 градусів повернеться у Харків наприкінці місяця. Загалом друга половина серпня прогнозується з помірною температурою.

Детальніше, якою буде погода у Харкові та області в серпні читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися