У Харківській області за добу затримали 70 осіб: що сталося

На блокпостах перевірили понад 1700 транспортних засобів

У Харкові та області триває робота з виявлення диверсійно-розвідувальних груп та перевірка транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області

Минулої доби працівники харківської поліції доставили до територіальних підрозділів 70 осіб для перевірки за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

Загалом за добу поліцейські у Харківській області опрацювали 1399 заяв про правопорушення та події. На блокпостах перевірили понад 1700 транспортних засобів. Перевіряли транспорт правоохоронці разом з військовими.

Також протягом доби правоохоронці склали 9 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • 1 - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 4 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 4 – за перевищення швидкості.

У патрульній поліції Харківської області розповіли, які правопорушення зафіксували у Харкові та області вихідними. За два дні патрульні опрацювали 677 викликів, виявили 51 водія з ознаками сп'яніння, виявили 5 осіб, які мали, ймовірно, наркотичні речовини.

Також правоохоронці склали 434 постанови, з яких 380 - за порушення ПДР.

А інспектори притягнули до відповідальності 24 пішоходи за порушення ними ПДР.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області виникли проблеми зі світлом та водою. Причиною відключення води та світла стали ворожі обстріли. 

Детальніше про ситуацію у Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися