У Харківській області виникли проблеми зі світлом та водою: коли відновлять послуги

На Харківщині світло зникло через обстріли

У деяких населених пунктах Харківської області 7 серпня виникли проблеми зі світлом, повідомляють “Коментарі.Харків”. 

Голова міста Первомайський Микола Бакшеєв повідомив, що було виявлено три пошкодження у кабельній мережі 10 кВ в 3-му та 4-му мікрорайонах. Очікується прибуття лабораторії та бригади кабельників з Харкова, які ліквідовуватимуть ці пошкодження.

Щодо 6-го мікрорайону, міський голова зазначив, що наразі знеструмлені будинки 24, 25 та 25А. Первомайський РЕМ планує розв'язувати цю проблему після перемикання водопостачання від іншої підстанції. 

“Орієнтовний час відновлення електропостачання для всіх споживачів буде відомий лише після проведення остаточного огляду всіх відключених підстанцій міста”, - написав очільник міста.

Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомив про відключення електропостачання 7 серпня з 09:00:00 по 17:00:00. Без світла залишаться деякі населені пункти району. Дізнатися детальніше про адреси відключень можна на за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що по Харківській області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища на 7 серпня. За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології вранці та вдень 7 серпня по Харкову та області прогнозуються пориви вітру, 15 - 20 м/с. Вдень по регіону та місту грози, місцями град, шквал 15 - 20 м/с.  Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. I рівень – це потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища погодні умови. Жителям регіону рекомендують зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися