На Харківщині покарали продавця: що він скоїв

Правопорушення виявили працівники сектору ювенальної превенції Лозівського районного відділу поліції

У Харківській області правоохоронці притягнули до відповідальності продавця магазину. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Продавця покарали за порушення правил торгівлі алкогольними напоями. У поліції розповіли, що 67-річний чоловік не дізнався вік покупців та продав двом неповнолітнім дівчатам 16 і 17 років пиво.

Правопорушення виявили працівники сектору ювенальної превенції Лозівського районного відділу поліції. 

Поліцейські склали щодо чоловіка адміністративний протокол за ч. 2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі від 6 800 до 13 600 гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області правоохоронці продовжують перевіряти транспорт на наявність зброї та наркотичних речовин. Також правоохоронці продовжують роботу з виявлення ДРГ на території регіону. Минулої доби працівники харківської поліції доставили до територіальних підрозділів 70 осіб для перевірки за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

Загалом за добу поліцейські у Харківській області опрацювали 1399 заяв про правопорушення та події. На блокпостах перевірили понад 1700 транспортних засобів. Перевіряли транспорт правоохоронці разом з військовими.

У патрульній поліції Харківської області розповіли, які правопорушення зафіксували у Харкові та області вихідними. За два дні патрульні опрацювали 677 викликів, виявили 51 водія з ознаками сп'яніння, виявили 5 осіб, які мали, ймовірно, наркотичні речовини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися