На Харківщині сталася масштабна пожежа (ФОТО)

Вогонь охопив площу 6 га

У с. Графське Чугуївського району рятувальники ліквідували велику пожежу.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Повідомлення про велику пожежу надійшло на номер "101" 7 серпня о 13:26. На території села Графське Чугуївського району горіли 3 будинки, 4 надвірні споруди та трава.

До місця виклику прибуло 3 відділення рятувальників із 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини, 66-го Державного пожежно-рятувального посту та місцевої пожежної команди с. Вільча. На момент прибуття вогнеборців вогонь встиг розповсюдитись на площу 6 га. 

Рятувальникам вдалось локалізувати вогонь о 16:07 та ліквідувати о 20:05.

Причина виникнення загоряння наразі встановлюються. 

У ДСНС зазначили, що пожежа не пов'язана з обстрілами. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває пожежонебезпечний період. Жителів області закликали не допомагати ворогу та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки, не провокувати пожежі в екосистемах. 

“Пам'ятайте, пожежі в екосистемах можуть спричинити поширення вогню на житлові будинки та поруч розташовані споруди!”, - наголосили у ДСНС. 

Також рятувальники нагадали, що випалювання сухостою на деокупованих територіях, або на територіях, де велись інтенсивні бойові дії, може призвести до детонування боєприпасів, інженерних мін чи саморобних вибухових пристроїв, що не розірвались.

Дізнатися детальніше, що заборонено робити у Харківській області влітку, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися