У Харківській області вилучають товар з магазинів: що сталося (ФОТО)

Поліцейські вилучили з торгової точки майже 300 літрів алкоголю та 95 пачок цигарок

У Харківській області працівники поліції зафіксували факти порушення правил торгівлі підакцизними товарами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліція Харківської області.

Правоохоронці вилучили з торгової точки майже 300 літрів алкоголю та 95 пачок цигарок, які продавались без ліцензії.

При перевірці документів з'ясували, що у господарки магазину відсутні дозвільні документи на реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Правоохоронці склали щодо неї протокол за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також до адміністративної відповідальності притягнули продавчиню, яка реалізовувала продукцію без ліцензії. Щодо неї склали протокол за ч. 1 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Незаконну продукцію правоохоронці вилучили, адміністративні матеріали скерували до суду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області правоохоронці притягнули до відповідальності продавця магазину. Продавця покарали за порушення правил торгівлі алкогольними напоями. У поліції розповіли, що 67-річний чоловік не дізнався вік покупців та продав двом неповнолітнім дівчатам 16 і 17 років пиво. Правопорушення виявили працівники сектору ювенальної превенції Лозівського районного відділу поліції.

Поліцейські склали щодо чоловіка адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі від 6 800 до 13 600 гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися