На Харківщині планшет забрав життя дитини (ФОТО)

Попередньо встановили, що дитина отримала смертельну травму від ураження струмом

Правоохоронці встановлюють обставини смерті малолітньої дівчини у Богодухівському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що 7 серпня близько 01:05 надійшло повідомлення про те, що в селі Павлівка Богодухівського району загинула 11-річна дівчина. Вона вдома грала на планшеті, який вибухнув у неї в руках. У результаті дівчина загинула. 

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Богодухівського районного відділу поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що дівчина під час перегляду планшета, який перебував на зарядці, отримала смертельну травму від ураження струмом.

Всі обставини події встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що школярам Дергачівської громади передали 145 планшетів та хромбуків. Допомога надійшла від ЮНІСЕФ за сприяння Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов подякував Ірині Верещук та ЮНІСЕФ за підтримку дітей Харківщини. "Продовжуємо спільно працювати над тим, аби наші діти мали найкращі умови для навчання та розвитку навіть в умовах воєнного стану", – зазначив Олег Синєгубов.

У Харківській ОВА нагадали, що учні регіону мають отримати близько 5000 хромбуків і планшетів. Зокрема, вже роздали дітям Харківщини понад 4200, інші гаджети ще розподіляють.

У Харківській ОВА повідомили, що також від ЮНІСЕФ на 14 громад Харківського району передали іншу допомогу. Що передали у громади, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися