На Харківщині школярам продовжують видавати планшети та ноутбуки

Харківщина отримала чергову партію ноутбуків, планшетів та іншої допомоги

Школярам Дергачівської громади передали 145 планшетів та хромбуків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Допомога надійшла від ЮНІСЕФ за сприяння Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов подякував Ірині Верещук та ЮНІСЕФ за підтримку дітей Харківщини. "Продовжуємо спільно працювати над тим, аби наші діти мали найкращі умови для навчання та розвитку навіть в умовах воєнного стану", – зазначив Олег Синєгубов.

У Харківській ОВА повідомили, що також від ЮНІСЕФ на 14 громад Харківського району передали:

- 167 рекреаційних наборів,

- 109 наборів раннього розвитку дитини,

- 10 наборів “школа в коробці”.

У ХОВА нагадали, що за підтримки ЮНІСЕФ та Ірини Верещук учні Харківщини мають отримати близько 5000 хромбуків і планшетів. Зокрема, вже роздали дітям Харківщини понад 4200, інші гаджети ще розподіляють. Також в область раніше направили 1030 девайсів від ЮНІСЕФ та Міністерства освіти та науки України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Старосалтівської громади завтра, 2 серпня, можуть зареєструватися на отримання стабілізаційної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради.  Реєстрацію проводитимуть для мешканців смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове.  У середу, 2 серпня, з 10:00 за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21 (Будинок культури) БФ “Карітас” продовжить реєстрацію на стабілізаційну допомогу громадян, які підпадають під визначені критерії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися