На Харківщині сталася смертельна ДТП: що відомо

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження

Поліція з'ясовує обставини ДТП зі смертельними наслідками в Ізюмському районі. Про це повідомляють “Коментарі.Харків” з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася 8 серпня близько 20:00 по вулиці Гагаріна у місті Ізюмі.

Попередньо правоохоронці встановили, що 51-річний водій вантажного автомобіля "КАМАЗ" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку. Від отриманих травм 68-річна місцева мешканка загинула на місці.

“Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Досудове розслідування триває”, - повідомили в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що дорога “Мартове – Хотімля – Старий Салтів” на Харківщині під час активних бойових дій зазнала значних руйнувань. Зараз на цій дорозі тривають відновлювальні роботи. За словами заступника начальника ХОВА Михайла Харнама, зараз в межах Старосалтівської громади триває влаштування вирівнювального шару основи з щебенево-піщаної суміші та шару покриття з асфальтобетону. Михайло Харнам зазначив, що зараз на дорозі “Мартове – Хотімля – Старий Салтів” вже влаштовано понад 13 км вирівнювального шару з асфальтобетону. “Ремонт цього маршруту є дуже важливим для жителів Харківщини, адже через нього здійснюється доставка гуманітарної допомоги та проводиться евакуація населення”, – наголосив заступник начальника ХОВА. 

ДП “Дороги Харківщини” звернулися до водіїв з проханням бути уважними в місцях проведення дорожніх робіт, звертати увагу на нові дорожні знаки та дотримуватися правил дорожнього руху.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися