Де та як ремонтують дороги у Харківській області (ФОТО)

Водіїв просять бути уважними в місцях проведення дорожніх робіт

Дорога “Мартове – Хотімля – Старий Салтів” на Харківщині під час активних бойових дій зазнала значних руйнувань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Зараз на цій дорозі тривають відновлювальні роботи.

За словами заступника начальника ХОВА Михайла Харнама, зараз в межах Старосалтівської громади триває влаштування вирівнювального шару основи з щебенево-піщаної суміші та шару покриття з асфальтобетону.

Михайло Харнам зазначив, що зараз на дорозі “Мартове – Хотімля – Старий Салтів” вже влаштовано понад 13 км вирівнювального шару з асфальтобетону. “Ремонт цього маршруту є дуже важливим для жителів Харківщини, адже через нього здійснюється доставка гуманітарної допомоги та проводиться евакуація населення”, – наголосив заступник начальника ХОВА. 

ДП “Дороги Харківщини” звернулися до водіїв з проханням бути уважними в місцях проведення дорожніх робіт, звертати увагу на нові дорожні знаки та дотримуватися правил дорожнього руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харківщини закликали не допомагати ворогу та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в екосистемах. У ДСНС нагадали, що самовільне спалювання листя та сухої трави – поза законом. 

Жителям регіону нагадали, що такі дії можуть спричинити тяжкі наслідки, такі як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин, а також неконтрольоване поширення вогню.

Детальніше про заборони, які діють у Харківській області влітку, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися