На Харківщині дітей забрали з родини: що сталося

Дітей направили до медичного закладу для обстеження

У Харківській області обстежують деякі родини. У середу, 9 серпня, під час планового комісійного обстеження родини, яка опинилась в складних життєвих обставинах, в селі Шевелівка виявлено порушення прав дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Обстеження проводили спільно працівник ювенальної превенції Ізюмського РУП, спеціалісти служби у справах дітей, центру соціальних служб Балаклійської міської ради та лікар-педіатр.

У будинку правоохоронці виявили не придатні умови для проживання дітей. Всюди бруд, розкидані речі та неприємний запах.

pictureПід час рейду правоохоронці зафіксували факт вчинення домашнього насильства бабусею щодо хлопчика.

За результатами виявлених порушень правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП, ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Трирічного хлопчика та дворічну дівчинку вилучили з родини та направили до медичного закладу для обстеження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція проводить профілактичні заходи з громадянами з метою запобігання аварійним ситуаціям на дорогах Харківської області.

У поліції повідомили, що упродовж поточного року на дорогах Харківщини сталося 203 ДТП з постраждалими за участю пішоходів. Правоохоронці наголосили, що відповідальність за дотримання правил дорожнього руху лежить як на водіях, так і на пішоходах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися