У Харкові викрили шахрайку: що вона скоїла

Жінці загрожує до 5 років позбавлення волі

У Харкові викрили жінку, яка шахрайським шляхом заволоділа грошима. Їй повідомили про підозру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції повідомили, що зловмисниця звернулася до банківської установи для підписання кредитного договору. Громадянка заздалегідь підробила довідку про доходи та незаконно отримала кошти в сумі 7 тисяч гривень.

“42-річній жінці повідомили про підозру у скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Їй загрожує до 5 років позбавлення волі”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці минулими вихідними виявили зброю у громадян у Харкові. У поліції Харківської області розповіли, що при перевірці автомобіля на блокпосту при в’їзді до Харкова працівники поліції виявили у 22-річного чоловіка гранати та набої калібру 5,45 мм. Правоохоронці вилучили заборонені предмети та були проведені першочергові слідчі дії. У метрополітені на станції метро “Проспект Гагаріна” працівники відділу поліції виявили у 46-річного чоловіка гранату та запал до неї, а також набої калібру 5,45 мм. Були проведені першочергові слідчі дії.

Станом на ранок 14 серпня у поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці разом з військовими на блокпостах перевірили понад 3300 транспортних засобів. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 25 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися