У Харківській області трапилася трагедія: деталі

Хлопця вдарило струмом - він взявся за обірваний дріт

У Харківській області загинув підліток - поліція встановлює обставини трагедії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції повідомили, що 13 серпня до відділку зателефонувала 22-річна дівчина та повідомила, що у селі Довжик до неї звернулися двоє неповнолітніх та розповіли, що їх товариша вдарило струмом. Заявниця намагалась допомогти постраждалому, але 14-річний підліток помер.

На місце події виїхали працівники відділу поліції № 2 Богодухівського РВП. Правоохоронці з'ясували, що хлопці прийшли купатися на ставок. Поруч висів обірваний дріт, за який і взявся руками постраждалий.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліцейські провели профілактичний рейд з дотримання водіями правил перевезення дітей в автомобілях. У поліції пояснили, що перевірки проводяться з метою запобігання травмуванню та збереження життя дітей під час їх перевезенні в автомобілях. Відповідно до Правил дорожнього руху заборонено перевозити дітей, зріст яких менше ніж 145 см, у транспортних засобах без використання дитячих утримуючих систем, що дають змогу пристебнути дитину. Водіям нагадали про штрафи за порушення ПДР - за перше порушення правил перевезення дітей на водіїв чекає штраф 510 гривень і 850 гривень - якщо водія зупинять з дитиною без спецзасобу повторно протягом року.

Детальніше про проведення рейдів читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися