Яку зброю знайшли у жителів однієї з громад на Харківщині (ФОТО)

Правоохоронці встановлюють мету зберігання та походження заборонених предметів

В Ізюмському районі поліцейські викрили мешканців у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що вдома у чоловіків виявили та вилучили арсенал та вибухонебезпечні предмети. Серед них були мисливські рушниці, патрони та артилерійський порох. 

14 серпня, у рамках розслідування кримінального провадження, правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів. 

У ході слідчих дій у 52-річного місцевого мешканця виявили мисливську рушницю, близько 550 патронів різного калібру, артилерійський порох. У 46-річного чоловіка виявили три мисливські нарізні рушниці, глушники, приціли та близько 400 патронів.

“Вилучене направили на експертне дослідження. Слідчі дії тривають. Встановлюється мета зберігання та походження заборонених предметів”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці у Харкові викрили два правопорушення в метро. У ході відпрацювання на станції метро поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили наркотичні речовини. На іншій станції працівники відділу поліції в метрополітені виявили у 41-річного чоловіка гранату та запал до неї.

До цього при перевірці автомобіля на блокпосту при в’їзді до Харкова працівники поліції виявили у 22-річного чоловіка гранати та набої калібру 5,45 мм.

А у метрополітені на станції метро “Проспект Гагаріна” працівники відділу поліції виявили у 46-річного чоловіка гранату та запал до неї, а також набої калібру 5,45 мм.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися