Що перевозять жителі Харкова в метро: подробиці

В метро Харкова поліцейські виявили зброю та наркотики

Правоохоронці у Харкові за добу викрили два правопорушення в метро. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

В ході відпрацювання на станції метро поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили наркотичні речовини.

На іншій станції працівники відділу поліції в метрополітені виявили у 41-річного чоловіка гранату та запал до неї.

Загалом за добу за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності правоохоронці доставили до територіальних підрозділів для перевірки 65 осіб. 

Правоохоронці спільно з військовослужбовцями на блокпостах  перевірили понад 1870 транспортних засобів. Мета перевірок - недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

“Правоохоронці склали 14 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 5 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування автомобілями без відповідних документів, 6 – за перевищення швидкості”, - розповіли в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що це не перший випадок виявлення зброї в Харкові. Вихідними при перевірці автомобіля на блокпосту при в’їзді до Харкова працівники поліції виявили у 22-річного чоловіка гранати та набої калібру 5,45 мм. Правоохоронці вилучили заборонені предмети та були проведені першочергові слідчі дії. У метрополітені на станції метро “Проспект Гагаріна” працівники відділу поліції виявили у 46-річного чоловіка гранату та запал до неї, а також набої калібру 5,45 мм. Були проведені першочергові слідчі дії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися